M Nordsiden Pinnsvin Gtx Fastpack eu Klatring Sko For Menn Sort tnf Svart / Grønn Hage 39 Eu Sko Amazonelsort Skinn billig salg utsikt billig real Eastbay n12WD0p

jXcx1mPL8R
M Nordsiden Pinnsvin Gtx Fastpack (eu), Klatring Sko For Menn, Sort (tnf Svart / Grønn Hage), 39 Eu Sko Amazon-el-sort Skinn

produktdetaljer

lukket:
blonder
farge:
neger
materiale:
ugjennomtrengelig
sesong:
Spring / Summer
skostørrelse:
44

The North Face M Hedgehog Fastpack GTX, Zapatillas de Senderismo Para Hombre, Negro (TNF Black/Garden Green), 44 1/2 EUDiseñado para el movimiento rápido y luz en las pistas y los senderos de para que la North Face erizo Fastpack GTX lo verá justo vienen llueva o truene con una membrana de Gore-Tex impermeable y transpirable añade protección contra lluvia y agua superficial. Un ligero robusto diseñado para máxima millas en un tiempo mínimo, entresuela de CUNA guía North Face erizo Fastpack GTX características y tecnología de la placa de la serpiente para la estabilidad y soporte de zapatos para caminar. La unidad única de agarre Vibram es exclusiva para North Face y brinda tracción seguro-footed moviéndose rápidamente en el camino.

gratis frakt falske kjøpe billig klassiker Senso Gant Sandaler Naken Og Nøytralhvit Farfetch Den kjøpe billig rabatt SHZFNmN
Stoff Trange Bukser kjøpe på nettet bestselger særlig rabatt gratis frakt rabatter salg gratis frakt j59cRamFEG
kjøpe billig bla Ikon Jeans billige gode tilbud populære billige online rabatt autentisk online lave priser eTvkE
Kategorier
Familieklubben.no
Partnere
Vis bildetekst
REISELYSTNE: Familien Stenmark/Svaland med døtrene Mika og Josefine foran øya Kanawa i Indonesia. Foto: Privat
Sibel Saral Camiseta klaring samlinger utløp bestselger utløp beste prisene med mastercard online nye stiler xz1WU20KFf
, journalist 18.08.2017 16:55

Det å få barn trenger ikke forandre mye på reisevanene, mener Maria Svaland og Morgan Stenmark som har reist verden rundt med sine to døtre.

Svømme med hvalhai, nærkontakt med elefanter, snorkle med skilpadder og bestige fjelltopper, tempelbesøk og hesteridning på teplantasjer. Josefine (7) har vært på reise til sammen et år av livet sitt og allerede vært i 16 land. Mika (3) lærte å gå i Indonesia og sluttet med bleie på Sri Lanka. Å reise på langturer er en investering i livskvalitet for familien Svaland/Stenmark.

- Resten av året er så utrolig rutinepreget, du har jobb og henting og middag og lekser og legge seg. Det er så liten tid resten av året, så det å være sammen med barna i 4-6 uker om sommeren og gjøre noe som alle synes er gøy, det er det viktigste. Jeg skal ikke «disse» folk som velger andre måter å reise på, men selv om Bamseklubb-resort i Syden sikkert hadde vært gøy for barna, så tror jeg ikke jeg hadde synes det var gøy, sier Morgan Stenmark (44) som er journalist i NRK Super.

Reise med barn? Les disse tipsene .

Vis bildetekst
NATURKONTAKT: Elefantsafari i...

Logg inn med din SPiD-konto for å lese resten

Figue Wolf Sportssko Brodert Vulst Flerfarget Farfetch Elsvart klaring eksklusivt for salg offisiell side stort spekter av p0Szs

Ikke medlem? Underholde Samfunnet Shorts salg topp kvalitet lrdmt

Medlemsfordeler

Les mer om Familieklubben her
Logg inn for å lese hele artikkelen
Til forsiden Til toppen
topp kvalitet Tory Burch Sandalia kjøpe billig anbefaler utløp utsikt opprinnelige for salg kjøpe billig klassiker VbjFyQ5vp
Ans. Redaktør og Adm. direktør:

Gard Steiro

Digitalredaktør:

Ola E. Stenberg

Ansvarlig journalist:

Marthe O. Reienes

Leder Familieklubben:

Alexander Hagen

Utgiver:

Verdens Gang AS

Spørsmål om tjenesten

E-post: billig butikk fra Kina online Officine Creative Ines Derby Sko Naken Og Nøytral Farfetch Elbeige ldn0Oas
Sentralbord: 22 00 00 00

Av utsikt Casamoda 872690600 Sinn Skjorte Blå blå 100 41 Amazonhvit Vår / Sommer Orange 100% Original salg leter etter kjøpe billig Billigste gratis frakt samlinger wvX1Wudl

I sommerferien leste jeg boka Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us , av Daniel H. Pink. Det var opplysende. Her er noe av det jeg lærte.

La oss starte med selvfølgelighetene: Det finnes mange måter å motivere på. Motivasjon kan være drevet av frykt, engasjement, penger eller status, for å nevne noe. Videre kan vi dele motivasjon inn i to kategorier: Den som kommer fra dypet av deg selv (indre), og den som blir diktert av noen andre (ytre). Og på tross av at førstnevnte er den som bør vies oppmerksomhet, velger mange ledere den andre metoden. Bedrifter kunne sikkert greid seg med færre ansatte om de ansattes motivasjon hadde kommet innenfra, istedet for med bruk av belønninger og straff.

Jeg har jobbet i noen IT-bedrifter etter hvert, og metodene som brukes ser ut til å være de samme overalt. I et forsøk på å fremme vekst og oppnå sine mål spekulerer ledergrupper ut forskjellige måter å motivere sine ansatte på. “Oppnå ditt så får du datt”, “Du må gjøre X ellers så Y” osv. Dette kan kanskje fungere på kort sikt, men på lang sikt er det dømt til å feile. Penger er en fattig handlingsdriver. Om bonus er den eneste endestasjonen som gjelder på motivasjonstoget vil en ansatt sannsynligvis velge den letteste, raskeste veien dit. Hva om noe går tapt på veien? Sannsynligheten for det er stor.

Heuristisk eller algoritmisk?

En arbeidsoppgave har som oftest to tilnærminger: «algoritmisk» eller «heuristisk». En algoritmisk oppgave er å følge et sett etablerte instruksjoner ned til en bestemt konklusjon. Altså at det finnes en algoritme for å løse den. En heuristisk oppgave er det motsatte. Fordi det ikke finnes en algoritme for å løse den må man eksperimentere med muligheter for å oppnå ønsket resultat. Med andre ord det vi mennesker gjør hele livet.

Jeg har jobbet mye med IT-support, fordi jeg synes mennesker i interaksjon med teknologi er interessant. Innenfor dette fagfeltet, og mange andre, lurer vi oss selv med å ta i bruk algoritmer for å oppnå resultater. I et forsøk på å rasjonalisere den enorme kompleksiteten i menneskers teknologiadferd utarbeides det derfor stillingsinstrukser og oppgaver med et algoritmisk utgangspunkt. Det kan være grunnen til at du noen ganger blir frustrert når du snakker med en supportmedarbeider som snakker til deg som om du er et punkt i en instruks. Om målet, fremfor å legge på røret raskest mulig, hadde vært å forstå hva som er problemet (eller enda bedre: roten til problemet), hadde nok kunden fått en bedre opplevelse. Folk må få tenke selv, handle utifra situasjoner som oppstår, og møte brukerne som mennesker – ikke celler i et excel-ark.

Et musikalsk eksempel

La oss skjele til musikken som et eksempel. Når jeg står på en scene og spiller er det ikke gitt at det jeg spilte én kveld fungerer en annen kveld. Det kan være sammen med det samme bandet, det kan være den samme tonen, spilt med det samme instrumentet, med det samme plekteret, med den samme ledningen inn i den samme forsterkeren, ut av det samme PA-anlegget ut i det samme lokalet. Likevel svinger det ikke. Hvorfor ikke? Fordi publikummet denne kvelden har et annet liv enn de som var der kvelden før. De kommer med en annen bagasje. Derfor responderer de annerledes på det jeg spiller.

I en supportmedarbeiders stillingsinstruks bør derfor medarbeiderens utgangspunkt være mennesket i andre enden. Ikke belønningen eller straffen fra sjefen, ei heller den dumme datamaskinen som gjør akkurat det den får beskjed om. En leder som behandler denne typen arbeidsoppgaver som det de er, nemlig heuristiske, leder den ansatte og bedriften til et større mål enn målet i seg selv: veien.

Tilbake til musikken. Når jeg spiller foran tusenvis av mennesker er det ikke applausen etterpå eller pengene jeg får for det som er motivasjonen. Det er å være i musikken, ta viktige og kritiske valg, kjenne at det svinger, føle at jeg er med på noe som er større enn meg selv. Fjern publikum og plassér meg i et studio: motivasjonen vil være den samme.

Menneskets indre driv

Paradokset med et ensporet fokus på mål, budsjetter og bonuser er dette: En leder som forstår at alle mennesker har en drivkraft som kan dyrkes frem uten bruk av belønninger og straff vil med stor sannsynlighet tjene mer penger til bedriften. Mennesker er i utgangspunktet selvdrevne, kreative og fulle av engasjement. Tenk bare på små barn, som alltid har en heuristisk tilnærming. Om man frigir seg fra normer, algoritmer og konvensjoner og lar denne kraften få råde blir det fint å være menneske, og gøy å jobbe.

I løpet av tiden jeg har jobbet i Dreis har jeg utviklet meg mer enn på de siste fem årene tilsammen. Hver gang jeg støter på en oppgave jeg ikke tror jeg er kapabel til sier sjefen min, som er flink til å tenke heuristisk, følgende: “Hvorfor ikke? Det tror jeg du klarer du å lære deg.” Med ståltro på egne evner gyver jeg løs, hever kompetansen min, og blomstrer som menneske på veien. Mestringsfølelsen gir meg et indre driv som ingen bonus kan matche.

Klikk her for å avbryte svar.

KONTAKT OSS

Stiftelsen Norges Varemesse Tel: +47 452 49 310 PO box 75, N-2001 Lillestrøm Kvinners Støvler 37720 Amiatex Elgrå rabatt komfortabel f0ITy

BESØKSADRESSE

Norges Varemesse Messeveien 8, 2004 Lillestrøm Etro Bluse klaring rimelig utløp største leverandøren salg salg billige salg utgivelsesdatoer Ute4k

Meld deg på nyhetsbrev

Ved å melde deg på godtar du våre betingelser. gratis frakt fabrikkutsalg Vdp Samling Minivestido bestselger billige online ekstremt billig pris bestille billige online for billig rabatt GEiwrz

Følg oss

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.